Schoolbordverf in de keuken.

September 23, 2017

 

Zou je hier gezonder van gaan eten? 

 

Ik was laatst bij een vriend over de vloer en mijn oog viel op zijn vrolijke krijtbord. Hij heeft een groot krijtbord boven het aanrecht hangen en zijn neefje en nichtjes hadden het vol getekend met kleurrijke afbeeldingen van fruit en groenten. Ik werd er blij van en ik denk dat het krijtbord daarom zo'n succes blijft, omdat er elke keer iets anders opstaat waardoor het blijft verrassen.

 

 

Is het iets voor jou? Vandaag geef ik je tips en inspiratieplaatjes voor toepassing van het krijtbord!

Schoolbordverf is niet alleen geschikt voor op de muur, juist ook voor op een deur of keukenkastje of gewone kast. Zoals je ziet op deze leuke foto die we op Pinterest vonden (bron onbekend).

Je hoeft niet persé voor zwart te kiezen, de verf is ook in andere kleuren beschikbaar zoals we zien op deze voorbeeld foto (bron VT wonen).

Zorg ervoor dat je er goed bij kunt, want je wilt er zonder gedoe iets op kunnen schrijven. (wat je niet wilt is eerst de tafel aan de kant schuiven of op je knieën op het aanrecht moeten zitten.)

Als je een muur of deur of deel van een muur wilt gaan beschilderen met schoolbordverf, denk dan aan deze dingen:

  • Schoolbordverf koop je bij elke bouwmarkt en zelfs bij de Action.

  • Breng de verf aan op een gladde muur, als je er later op wilt tekenen/ schrijven is het irritant als er gaten in de muur zitten of de muur korrelig is.

  • Als je verf gaat aanbrengen zorg dan dat je het oppervlak licht opschuurt en dat het vetvrij is en breng de verf aan met een roller.

  • Gebruik echte schoolbordkrijtjes om er op te gaan te tekenen. Uiteraard is het belangrijk dat je de verf eerst goed laat uitharden.

  • Als je het leuk vindt om je muur ook te gebruiken om memo’s of foto’s op te hangen dan kun je magneetverf ónder de schoolbordverf aanbrengen. Zo heb je beiden mogelijkheden op 1 wand! Eerst de magneet verf dus en daarna de schoolbordverf. (Hoe meer lagen magneetverf, hoe beter de magneten blijven zitten.)

Wil je meer voorbeeldfoto’s zien? Ik heb er een heel aantal verzameld op Pinterest, kijk even op mijn bord: Schoolbordverf.

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload