Klein geluk op Instagram!

June 30, 2017

Misschien heb je het al gezien op social media, ik sta met een interview in de FLOW! Flow is een tijdschrift over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven. Mijn interview is gepubliceerd in het Flow Vakantieboek en naast dat ik supertrots ben om erin te staan, ben ik nu het boek ook met plezier aan het lezen en bekijken (veel plaatjes). Er is een artikel dat gaat over 'klein geluk op instagram'. Waar 5 instagrammers worden uitgelicht. Instagram is een app waar ik zelf ook graag gebruik van maak, want er komen veel inspirerende plaatjes op voorbij. 

Vandaag volg ik het voorbeeld van Flow en deel ik met jullie mijn 5 favoriete instagrammers! 

Ook als je zelf niet op instagram zit, kun je er wel op kijken en zien wat anderen op dit medium doen. Ga hiervoor naar: instagram

 

1.

Helemaal vrolijk word ik van Let’s Colour Your World. Ingrid de Groot woont in een oude school in Groningen en heeft een webshop. Ik heb haar een keertje mogen bezoeken en haar huis is nog mooier en kleurrijker dan de foto’s op Insta doen vermoeden.

 

2.

Tina van Dijk is een illustrator die voornamelijk walvissen tekent. De tekeningen zijn zo sfeervol dat je er direct van alles bij gaat fantaseren. De walvissen verkoopt Tina ook gedrukt op kaarten, posters en t-shirts. 

3.
Deze man heeft geloof ik geen baan. Of is heel lang op reis. Of woont in de middle of nowhere. Ik ken zijn verhaal verder niet. En dat vind ik niet erg. Hij heeft een hele leuke hond met wie hij mooie dingen beleeft. En zijn foto's zijn fantastisch. 

 4.

Art People Gallery. Deze online gallery toont werk van diverse kunstenaars. Uiteenlopend werk van heel diverse kunstenaars, die mijn aandacht vaak even vasthouden. 

 5. 

Als je elke dag wel een keer een flamingo wil zien, moet je ‘a flamingo a day’ volgen. Om blij van te worden. Een kleine Flamingo, die elke keer iets anders beleeft.

 

Dat was mijn top 5. Heb jij leuke favorieten op Instagram? Ik vind het leuk als je ze met me deelt! Reageren op deze blog kan nog niet (ahhh ruzie met mijn website) maar een mailtje sturen kan altijd! 

 

En! Mocht je het leuk vinden. Het interview in de Flow kun je HIER lezen:) 

Fijn weekend allemaal! 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload