Moeders en dochters.

May 11, 2017

Moeders en dochters. Ze komen geregeld bij ons in de winkel, soms hebben ze dezelfde smaak en soms een hele andere. Soms neemt een dochter haar moeder mee, en soms andersom.

Er zijn veel jonge moeders die een mooie kast kopen voor de kinderkamer van hun dochtertje. Onlangs liet Marijn een grote flamingo kast op bestelling maken voor haar dochtertje van pas een paar maanden oud. Voor het bezorgen van de kast reed ik naar Amstelveen, eenmaal in het huis aangekomen kwam ik erachter dat deze Flamingo in een wel zéér stijlvol omgebouwde woning terecht kwam! En dan ben ik trots, dat iemand met zo’n goede smaak een kast bij mij koopt😊

Laatst bezocht Jacqueline onze winkel met haar (volwassen) dochter. Jacqueline kocht niet alleen een kast voor haarzelf maar óók een kast voor haar jongste dochter. Toen ik deze kasten ging bezorgen in Almere kwam ik in een totaal leeg huis terecht, maar wel vol met mensen. Jacqueline bleek namelijk wel vijf dochters te hebben en de meeste hadden aanhang! Ze vertelde dat ze diezelfde dag nog de sleutel had gekregen van haar nieuwe huis! De vogelkast die ik bracht was het eerste meubelstuk dat het huis werd ingebracht. Het was zelfs het eerste meubelstuk dat ze ooit helemaal voor zichzelf had gekocht. Dat is toch bijzonder? Ik word daar heel blij van! 

 

 

Omdat we het zo leuk vinden om moeders en hun dochters bij ons in winkel te hebben geven we een speciale moederdag aanbieding. Aanstaande zaterdag, 13 mei, krijgt iedere moeder die samen met haar dochter komt 10 % korting bij aankoop van één van onze meubels!

En we hebben weer erg veel leuke nieuwkomers, dus keuze genoeg! 

 

 Zit er iets voor jou bij? 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload