Welke vogel kies jij?

January 20, 2017

Sinds enige tijd zijn vogels regelmatig terug te vinden in het interieur. Je ziet ze op muurstickers en geprint op kussens bijvoorbeeld. Daarnaast zijn veren populair, pauwenveren in een vaas of kleine veertjes in glazen lijstjes. Een trend die wat mij betreft geen trend hoeft te zijn, maar gewoon mag blijven in elk interieur!

 

Vogels staan symbool voor onder andere waarheid, creativiteit en hogere idealen. Maar vooral staan zij natuurlijk symbool voor vrijheid. En vrijheid geeft ieder mens een goed gevoel, elk op zijn eigen manier. Naast deze algemene symboliek koppelen we ook symbolen aan specifieke vogels, zo staat de ooievaar symbool voor geboorte, de pauw voor schoonheid en trots, de uil voor wijsheid… enzovoorts.

 

Mijn persoonlijke liefde voor vogels is groot... als kind was ik al urenlang vogeltjes aan het natekenen... wakker worden met het geluid van zingende vogels vind ik heerlijk... en op vakantie zit ik urenlang stil op een plek om een mooie vogel te fotograferen. Ja, ik ben een 'birdnerd' :) 

Zelfs het zogenoemde magisch denken doe ik in de vogelsfeer: Als ik bijvoorbeeld op een onverwacht moment een mooie vogel zie dan beschouw ik dat als een goed teken. En als ik plots op straat een veertje zie dan zegt dat iets positiefs over de gedachte die ik op dat moment had. Vervolgens neem ik de veer dan mee en voeg ik hem toe aan mijn veren collectie. 

 

Het zal je niet verbazen dat ik er fantastisch veel plezier in heb om meubels te beschilderen met een vogel en om deze reden zie je ze steeds vaker terug op mijn kasten. Gelukkig ben ik niet de enige die van vogels houd, ik heb gemerkt dat veel mensen interesse hebben in de vogelkasten en regelmatig verkoop ik ze nog voordat ik ze in de webshop heb kunnen plaatsen.

Om deze reden ga ik de vogelkasten nu op bestelling doen. Op dit moment ben ik met mijn eerste bestelling bezig. Een klant vroeg om een vink op een grote kledingkast. Ik heb de klant de kast laten zien die ik voor ogen had en daarna hebben we overlegd over het type vink, samen kwamen we uit op de putter, ook wel distelvink genaamd. De kast is nu bijna af, zie de afbeelding helemaal onderaan. 

Heb je ook interesse in een vogelkast op maat? Stuur ons dan een berichtje! 

Tip:

Zoek je een mooie muursticker, kijk dan bij Love4deco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload