We wensen je een prachtig 2017!

January 2, 2017

 

We hopen dat 2017 een fantastisch jaar voor jou gaat worden vol van geluk, gezondheid en liefde! En heb je goede voornemens? Dan hopen we dat ze zullen uitkomen!  

Ons voornemen is om nog bewuster om te gaan met de aarde en we zoeken  naar stappen die daarbij kunnen helpen. Onlangs schreven we al over Fair Frog, een site die je een prachtig aanbod geeft van groene én eerlijke producten. Onlangs hebben ze ons ook opgenomen binnen hun webshop, daar zijn we trots op.

Omdat we denken dat de meesten van ons wel duurzame producten zouden willen kopen, maar dit vaak zo'n gedoe is, gaan we je vaker een tip geven voor leuk en duurzaam aankopen doen! 

 

Een goede tip! 

Een andere tip die jou kan helpen bij het kopen van eerlijke en duurzame producten is het volgen van het blog van Laura en James, Laura de Jong is dé groene curator.  

Pas geleden schreef ze over Granny’s Finest, ken jij het al?  Het is zo’n inspirerend initiatief dat wij er ook graag nog even aandacht aan geven.

 

Granny’s Finest is een prachtige mode- en interieurmerk laat jong en oud samenwerken. De collectie wordt ontworpen door jonge creatieve talenten. De producten worden vervolgens door Nederlandse ouderen in elkaar gezet. Granny’s Finest organiseert hiervoor handwerkclubs, waar de senioren gezamenlijk hun hobby kunnen uitoefenen. Eenzaamheid wordt zo voorkomen. Het resultaat: stijlvolle, duurzame mode-items en interieuraccessoires met een prachtig verhaal.

 

Eind december opende Granny’s Finest een nieuw kantoor, showroom én winkel in Rotterdam. Extra leuk: iedere vrijdag is hier live een handwerkclub aan het werk. En wist je dat iedere Granny een persoonlijk kaartje schrijft bij de sjaal, plaid of muts die ze gemaakt heeft?

 

 

Granny's Finest op Insta

Via Granny’s Finest Instagram kun je er een aantal bekijken. Wil je ook een keer gaan kijken? Ga dan doordeweeks, de winkel is gevestigd in een kantoorgebouw en is in het weekend gesloten.

 

Iedere week vind je op vtwonen.nl vind de wekelijkse expositie van Laura en James, met de leukste, mooiste en meest inspirerende duurzame alternatieven. Wel groen, geen gedoe. Daarom deelt Laura altijd de achtergrondinformatie, dan hoef je dat zelf niet meer uit te zoeken.

 

Wij wensen jullie een fijne januari maand én een ander goed voornemen van ons is om elke twee weken te bloggen :) 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload