Groen, eerlijk en lokaal.

December 19, 2016

Hoe vaak sta jij stil bij de klimaatverandering? Best goed om hier regelmatig samen bij stil te staan, zodat je elkaar kunt motiveren om kleine stapjes te zetten die helpen bij het behoud van onze mooie aarde. Iedereen doet dit op zijn/haar eigen manier, door afval te scheiden, te letten op energieverbruik en wellicht te letten op wat je koopt. 

 

Wij vinden het gaaf om mensen te stimuleren om een tweedehands kast te kopen. Deze kasten zijn eigenlijk weer als nieuw, doordat wij ze aandacht geven, en zo hoeft er voor jouw nieuwe kast geen boom gekapt te worden! 

Ook bij andere producten dan meubels is het goed om stil te staan bij wat je eigenlijk koopt. Naast het kopen van 'groene' producten is het ook goed om te kijken of je product 'eerlijk' is. Het is toch fijn als er mensen met plezier aan jouw jurk hebben gewerkt in plaats van uitgeputte arbeiders onder erbarmelijke omstandigheden. 

Maar het is niet altijd makkelijk om uit te zoeken bij welke bedrijven je eerlijk kunt shoppen en je hebt er ook niet altijd tijd voor. Gelukkig is er nu een hulpje: FairFrog! 

 

FairFrog is een verzamelwebsite voor eerlijke en duurzame producten. Je vindt hier bijzondere en veelal unieke producten. 

Wij zijn er trots op dat je nu ook de meubels van Uit De Schuur ook via FairFrog kunt kopen.

 

Klik op de kikker om naar de pagina te gaan! 

 

Sinds wij zelf ondernemer zijn geworden staan we extra stil bij het supporten van lokale en kleine ondernemers. Dat betekent dat we een kopje koffie liever niet kopen bij een groot Amerikaans koffie keten, maar net even een blokje verder lopen voor koffie bij de kleine lokale ondernemer. Want de stad is toch ook véél mooier en meer inspirerend met allemaal kleine unieke zaakjes in plaats van op elke hoek dezelfde koffiezaken/meubelzaken/kledingwinkels, en dat in iedere stad!? 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload