Feestelijke Opening UpNew op 12 november!

November 8, 2016

De meesten van jullie zijn al wel op de hoogte van de nieuwe samenwerking met Susanne Engels van Pippi-Lotta illustrated furniture. Susanne en ik hebben een nieuwe winkel/werkplaats geopend met de naam UpNew. Bij UpNew staat alles in het teken van upcycling.

Upcycling is het nieuwe nieuw!

Recycling was er altijd al, upcycling is nog wat minder bekend. Het gaat om nieuwe producten die van afgedankte materialen gemaakt zijn, of afgedankte spullen die een verrassend tweede leven krijgen. Upcycling is een creatieve en originele stroming in opkomst die perfect past in de tijd van duurzaam ondernemen.

Binnen UpNew bieden we ook een verkoopplek aan andere 'upcyclers', behalve meubels kun je bij ons nu ook terecht voor kleding, gifts en lampen.  Je kunt rustig even komen rondsnuffelen en je zult verrast worden door alle unieke producten die we nu verkopen. 

Het Parool heeft onze nieuwe winkel al ontdekt en schreef er een stukje over! Daar zijn we natuurlijk beretrots op! Het artikel kun je lezen in vorige blog. 

 

UpNew heeft een eigen logo, een eigen website en een eigen facebookpagina.  Uit De Schuur blijft haar eigen naam behouden en blijft ook haar eigen kleurrijke en verrassende kasten maken en deze zullen verkocht blijven worden op onze eigen website en via facebook en daarnaast natuurlijk ook bij UpNew in de winkel. 

 

 

Omdat wij enorm blij zijn met onze samenwerking, de verhuizing én de start van het concept UpNew willen we dit vieren! En wel met een feestelijke opening! 

Dit zal zijn op zaterdag 12 november van 12.00 tot 18.00 uur, we schenken deze dag koffie met wat lekkers. Om 14.00 uur komen Amarins en Fiora muziek maken!

Kom je ook? 

 
 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload