Okergeel, zeegroen en fuchsia!

October 19, 2016

Het is oktober, laten we naar binnen gaan. Laten we onze huizen in kruipen en er niet meer uitkomen tot het april is. De woonbladen geven ons in elk geval dit idee. En dus, zeggen zij, dat het nu de tijd is om je inrichting 'herfstklaar' te maken. 

Het is altijd prettig om te horen wanneer je wat moet doen toch? En welke laatste trend je zou moeten volgen. 

Wij zijn lang niet altijd zo gek op woontrends, want waarom zou je doen wat anderen ook doen? 

 

 

 

En toch - eerlijk is eerlijk - laten wij ons ook verleiden om mee te gaan in bepaalde trends. 

Waarom? Omdat sommige dingen gewoon héél gaaf en mooi zijn. 

Zoals? We schreven er al eens eerder over, maar wij zijn verrukt dat de minimalistische trend achter ons ligt. Minder wit en meer kleur. Wij houden ervan. Minder effen en meer prints. Minder strak en meer mix. Een andere trend waarmee je plat gebombardeerd wordt, is ook gewoon supergaaf: meer groen in huis, planten en cactussen. Wie houdt er niet van? 

Voor nu willen we het hebben over kleur. En welke trendy kleuren van ons de aandacht mogen krijgen! Wat vinden jullie van de diepe zeegroene kleur? Flexa heeft een hele lijn in deze tint, en de mooiste ervan verkopen zij als 'Emerald'. Wij zijn verliefd! (binnenkort presenteren we een kastje in deze kleur!)  

 

 

 

 

 

Een andere gave trendkleur is Fuchsia! Een heftige kleur natuurlijk, en niet te missen. Maar als je naar deze foto kijkt, zie je op welke manier je hem kunt combineren met andere kleuren. Een echte eyecatcher!  

 

 

Tot slot Okergeel! Wij zijn er al een tijdje druk mee en hebben altijd wel een pot geel klaar staan voor een kast die daar om vraagt en de kleur blijft voorlopig nog even 'in'. Dus komt nog wel een paar keer 'uit' de schuur dit najaar! 

 

(foto's 1 en 3 van pinterest) (foto 2 van flexa) (foto 4, kast van Uit De Schuur, foto door Mayte Sornosa Photography) 

 

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload