Verschuren?

October 1, 2016

 Verhuizen met een Schuur. Noemen we dat dan 'verschuren'?

 

Onze eerste schuur was in Sint Maartensvlotbrug bij de vader van Linda. Het was een superschuur. Groot, licht en met veel gereedschap! Nadeel was dat het een beetje ver was voor mij, vanuit Amsterdam is het namelijk 50 minuten rijden. 

 

Ik vond mijn eerste schuur in Amsterdam Oost, Watergraafsmeer. De schuur was eigenlijk een bejaardenhuis, ik deelde de ruimte met Els die tweedehandskleding verkocht. We huurden antikraak, na 9 maanden moesten we eruit want er kwamen asielzoekers in. We vonden onze nieuwe schuur opnieuw in Watergraafsmeer. Deze schuur was eigenlijk een gymzaal. Het was de gaafste schuur die je kon bedenken.

Het was enorm groot en hoog met bijzonder veel licht, we hadden touwen en ringen om aan te zwieren en een tuin die nóg groter was dan de gymzaal zelf. 


Na een half jaar moesten we eruit omdat er appartementen werden gebouwd. Els en ik besloten ieder ons eigen weg te gaan, en ik vond een nieuwe schuur in Oud-Zuid. 

Deze schuur was een echte schuur. Op het rauwe Havenstraatterrein voelde ik me helemaal thuis. Mijn schuur was donker, koud en vol spinnen maar hij was helemaal voor mij alleen en ik huurde niet meer antikraak dus ik kon zo lang blijven als ik wilde! In de zomer was het een paradijs, ik werkte buiten in mijn korte broek en aan het einde van de dag dronk ik een biertje in de zon. 

En toch... heb ik besloten gedag te zeggen tegen mijn mooie oude koude schuur. De winter komt eraan en het is tijd voor iets warmers! 

Ik heb een nieuwe samenwerkingspartner gevonden, Susanne van 'Pippi-Lotta Illustrated Furniture', we hebben een prachtige plek gevonden in West waar we samen kunnen werken én ons werk kunnen presenteren en verkopen. 

Dag lieve oude schuur. 

Hallo mooie grote warme winkelwerkplaats! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verhuizen of 'Verschuren' - toch passender hoewel het geen Nederlands woord is - is weer achter de rug. En nee het is niet mijn hobby om steeds te sjouwen met al mijn spullen. Waarom ik het dan toch doe? 

Op deze manier, door antikraak te huren, kan ik mijn kosten laag houden. En ben ik staat mijn meubels te verkopen voor prijzen die voor iedereen leuk zijn!  

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload