MEER MAG WEER.

April 30, 2016

Dat kunnen we lezen in de PS van het Parool van 28 april. Wat er wel of niet mag kan ons eigenlijk niet zoveel schelen, wij zijn er vooral voor dat iedereen doet wat 'ie leuk vindt. Maar deze PS woonspecial inspireert wel! Op de voorpagina staat: 'Overdaad bestaat niet'.

En het is niet nieuw, we zien het steeds vaker: de eclectische woontrend, waarin verschillende stijlen (uit verschillende tijden) samenkomen en tot een geheel gesmolten worden.

 

Leuk is dat je in jouw eigen huis, los van jouw stijl, een start kunt maken met een meer eclectische stijl. Je kunt bijvoorbeeld toch eens dat erfstuk van zolder halen of jezelf eens laten gaan op een rommelmarkt. (Misschien al gelukt op Koningsdag?)

Doe eens gek. En koop die lamp die eigenlijk te tuttig is, of die vaas die misschien te kleurrijk is of - natuurlijk - dat leuke kastje met die gekke binnenkant ;)  Een ander  idee is om een leuke aankoop in het buitenland te doen tijdens je vakantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eclectische interieurs zijn verrassend te noemen door de originaliteit van verschillende materialen, kleuren en structuren. Er zijn al genoeg brave huizen waar toch vooral voor veiligheid gekozen wordt... Zonde vinden wij, want een beetje avontuur geeft grote toevoeging aan het karakter van jouw interieur.

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload