Dromenvanger / Dreamcatcher

April 1, 2016

 

Heb je wel eens enge of nare dromen? Misschien is een dromenvanger/dreamcatcher de oplossing voor jou!

De indianen in Noord Amerika maken al eeuwenlang dromenvangers, vooral om boven het bedje van hun kinderen te hangen. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web! De mooie dromen kunnen gewoon door het centrum van het web sluipen en brengen jou (of je kinderen) 's nachts prachtige verhalen...

Over vogels en vlinders, over verse koffie en zoete taart .. over prinsen op witte paarden en zeemeerminnen die mooi kunnen zingen.. (vul zelf aan).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegenwoordig zijn de dromenvangers erg geliefd. Naast het mooie verhaal erachter staat een dromenvanger ook erg mooi in je slaapkamer. Zeker in boho / hippie / gypsy interieur mag een een dromenvanger eigenlijk niet ontbreken.

 

Britt Ottens maakt deze dromenvangers en afgelopen week heeft ze er voor onze opening een heleboel opgehangen in onze schuur in Amsterdam. Omdat wij hier zo ontzettend blij van werden hebben we Britt gevraagd of er een aantal mochten blijven hangen...

Nu zijn ze niet alleen te koop in onze werkplaats maar verkopen we ze ook online via deze website!

UPDATE: we verkopen ze hier niet meer. Voor de handgemaakte dromenvangers van Britt, stuur haar een mailtje op: brittottens@live.nl

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload