CODE GEEL.

March 29, 2016

 

Linda en ik trekken een kast omhoog dat door een windvlaag met zijn snuitje op het grindpad is gevallen. Linda schreeuwt wat naar mij, ik schreeuw iets  terug maar we kunnen elkaar niet verstaan. Feestelijke vlaggetjes klapperen oorverdovend hard in onze oren.

 

Het was een leuk idee. Een opening op tweede paasdag. Het is lente, de klok staat op zomertijd. Je denkt aan mooi weer, je denkt aan zonnestralen. Maar de wolken en de wind houden ervan ons te verrassen.

 

Het is 11 uur. We zijn open. Na een uurtje wachten staan we strak van de koffie en zijn we misselijk van de chocolade eieren. Boven het geluid van de gierende wind uit, tettert een stem de radio uit dat er code geel is afgegeven. Onze buurmannen komen vertellen dat zij hun marktkramen weer binnen hebben gezet, de boel waait gewoon weg.

Wij zetten door. Maar zal er vandaag IEMAND komen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Britt heeft de storm getrotseerd en heeft het Havenstraat terrein bereikt, haar dromenvangers  zijn prachtig en kleden het geheel helemaal aan! Zelf hebben we eerder al het nodige werk verricht. Wandjes zijn geschilderd, vloerkleden liggen op de grond en meubels staan netjes georganiseerd te stralen.

Jaja, onze schuur is vandaag omgetoverd in een ware meubelzaak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weer een uurtje later komen ze gelukkig dan toch. De mensen. Vrienden, familie en klanten. In grote getalen. Wij zijn blij.

En zo zijn mensen. Ze laten zich niet afschrikken door een beetje wind. Ze fietsen er dwars doorheen.

We krijgen complimenten. We verkopen wat kastjes, Britt verkoopt wat dromenvangers. We drinken een biertje. 

Wat een leuke dag was dit! Dank aan alle mensen die code geel wisten te trotseren!

 

 

 

 

Please reload

Recente berichten:

July 13, 2017

Please reload

Te vinden onder tags:
Please reload