• Rianne

NIEUW IN DE WEBSHOP!

De wandpanelen voor in de kinderkamer lopen als een tierelier en dat is leuk. Maar er is méér dan alleen de kinderkamer mooi maken:) En daarom heb ik nu een groter assortiment panelen in de webshop. Want het is natuurlijk ook gewoon leuk om jezelf een kerstcadeautje te geven en weer eens naar iets anders te kunnen kijken in je slaap- of huiskamer. Zelf heb ik ervoor gekozen om er één in mijn keuken neer te zetten. Het melkmeisje:

Wikipedia schrijft over dit kunstwerk: "Het melkmeisje is feitelijk onjuist omdat een melkmeisje een vrouw was die melk aan huis bezorgde; de hier afgebeelde vrouw is een dienstmeid."

Iedereen zal snappen dat ik wel blij ben met een dienstmeid in de keuken, nu maar wachten tot ze meer gaat doen dan melk inschenken...

Ook van Vermeer heb ik in de aanbieding: 'Het meisje met de parel.'

En om nog even in het Rijksmuseum te blijven hangen... 'De bedreigde zwaan' van Jan Asselijn heb ik ook toegevoegd aan de collectie, en tot slot een stilleven van bloemen in een vaas van Jan Heem. Als je meer over deze kunstwerken wil weten, neem dan een kijkje op de site van het Rijksmuseum. (Of ga er weer eens naar toe:)

Ik heb nog een paar andere panelen. Voor de vogel- en vlinderliefhebbers onder ons. De flamingo is niet alleen míjn favoriet heb ik gemerkt, dus voor degenen die deze roze rakker ook in huis willen halen: Tadaaa!

Deze flamingo is gemaakt door John James Audubon, zijn meest bekende en één van de allermooiste vogelboeken is The Birds of America.


Ben je benieuwd naar de prijzen en afmetingen van deze verschillende panelen, neem dan gauw een kijkje in de webshop!


Fijne week allemaal!

Hartelijke groetjes Rianne

0 keer bekeken