• Rianne

KERST ZONDER BOOM???

Vorige week at ik bij mijn vriendin Eva in Haarlem, ik werd verrast door een vrolijke kerstboom met stuk voor stuk parels van versieringen erin. De boom had zij gemaakt van planken en Eva haalt hem ieder jaar weer uit de doos. Omdat ze mij ermee inspireerde deel ik vandaag met jullie mijn tips voor kerstversiering zonder (echte) boom.


Wel of geen échte boom... Wat het beste is voor het milieu, daar zijn de kenners nog niet helemaal over uit. Wil je tips over een duurzame boom, kijk dan eens naar de tips hierover van Milieu Centraal.


Op Pinterest vind je heel veel ideetjes om een soortgelijke boom als Eva zelf te maken. Snuffel vooral even rond op mijn bord Christmas without a tree.


Als je tijd hebt en zin om zelf iets te maken, dan heb ik daar een paar leuke ideetjes voor gevonden. Wat vind je bijvoorbeeld van deze prachtige veren? Simpel maar zo stijlvol:)

En wat vind je hiervan? Eenvoudige kerststerren in een groep boven de tafel hangen?

Of nog simpeler... mooie kleine kerstlichtjes over een trappetje tegen de muur hangen.

Vind je al dat wit een beetje saai? Maak dan een mooie tros van gezellige bonte (antieke) kerstballen.

En tot slot. Heb jij lekker kerstvakantie? Misschien samen met je kinderen? Ik heb ook nog een paar leuke 'Do it Yourself" ideetjes op het Pinterest bord verzameld. Zoals deze:

Ik wens jullie allemaal sprankelende kerstdagen toe!

Hartelijke groetjes Rianne

0 keer bekeken