• Rianne

Een droom die werkelijkheid wordt..

Bijgewerkt: 10 dec 2017

Grootse verandering! De winkel stopt, Uit de Schuur gaat de schuur weer in.

Zoals mijn trouwe volgers weten heeft

Uit de Schuur al vele veranderingen doorgemaakt. Gestart als hobby ‘in de schuur’ werd het een écht bedrijf ‘Uit de Schuur’. En sinds Uit de Schuur in Amsterdam gevestigd is heb ik vier verschillende locaties gehad. Allemaal met hun eigen charme. Van leeg bejaardenhuis naar oude gymzaal en van een rauwe schuur op het Havenstraatterrein naar een gigantisch groot pand in Bos en Lommer. In dit laatste pand besloot ik ook om in samenwerking een daadwerkelijke winkel te openen.


En nu! Stop ik met de winkel en dat heeft twee redenen. Wellicht heb je al gemerkt dat ik steeds meer op bestelling ben gaan werken en dat vind ik fantastisch leuk. Zodoende heb ik nog maar weinig voorraad, veel te weinig om een winkel mee te vullen. Ook heb ik gemerkt dat het hebben van een winkel erg veel tijd en energie kost, daarom wil ik dit loslaten. Ik wil mij focussen op wat ik het allerleukste vind, namelijk mijn creativiteit de vrije loop geven en daarmee oude kasten omtoveren tot pronkstukken.


Ik ben afgelopen week samen met mijn vriend verhuisd naar een dorp buiten Amsterdam, Oudendijk, dat vlakbij Hoorn ligt. En Uit De Schuur zal met mij mee verhuizen, ik heb namelijk een schuur aan huis waar ik een atelier/werkruimte in ga maken. Een droom die werkelijkheid wordt!


Natuurlijk is het ook spannend... Weg uit de stad en weten de mensen mij straks nog wel te vinden? Maar ook nu vinden de meeste klanten mij online dus ik heb vertrouwen.

En.. een klein beetje hulp kan natuurlijk geen kwaad :) dus als jij iemand kent die niet zo dol is op dertien in een dozijn, maar net als jij houdt van duurzaam en uniek, dan zou je mij enorm helpen wanneer je deze persoon laat weten wat ik doe. Dit kun je doen door bijvoorbeeld mijn website of mijn facebookpagina te delen met vrienden:

www.uitdeschuur.nl | www.facebook.com/uitdeschuur


En denk je nu: Hoe gaat dat werken op bestelling eigenlijk? Als jij blij wordt van een walvis of flamingo op een kast... of zo’n stoere zeebonk kast... Of van die dwarrelende paardenbloemen op een commode... of een zwaluwtje op de muur...

Dan kun je zo'n ontwerp bestellen op het voor jou gewenste formaat kast. Je kunt me altijd bellen/ mailen voor vragen hierover. En wil je voorbeelden zien, neem dan een kijkje op: www.uitdeschuur.nl/kastopbestellingHartelijke groetjes,

Rianne

0 keer bekeken